Catalanhost_Empresa
 

Catalanhost som una empresa dedicada a la gestió Integral de Serveis per Allotjament web i Hosting d'alta gamma desde l´any 2002.

Oferim servidors dedicats, serveis per revenedors, així com solucions gestionades de Hosting.

Molts proveïdors saturen els seus servidors per rendibilitzar les seves màquines al màxim, i vaja si ho aconsegueixen, però a costa dels seus clients, que veuen com els seus web, correu i altres serveis no rendeixen com haurien. Catalanhost només allotja el nombre adequat de dominis per màquina, guanyant en velocitat de procés i qualitat de servei.
Desconfiï dels plans il·limitats de les grans empreses amb pocs escrúpols, les quals es basen en la teoria que "el 90% dels clients no consumeixen tots els recursos que ofereix el pla de hosting", però això no sempre és així i el servei decau en qualitat i connectivitat.
La nostre empresa ofereix una alta qualitat i la solució d'allotjament adaptada a les seves necessitats. Fiabilitat i rendiment estan garantits.

Catalanhost és sinònim de qualitat total. Els serveis es gestionen a alt nivell. L'empresa utilitza els millors components i recursos i prova constanment el programari que administra el nostre equip amb tots els coneixements disponibles. Els nostres serveis inclouen:


Hosting

Dominis

Disseny Web

SEO

SEM

E-Commerce

E-Business

Adwords

Analytics

Formació i Cursos


Tots els serveis de Catalanhost són altament fiables, amb la qual cosa l'empresa ofereix un lloc privilegiat per a sistemes de missió crítica. Un equip d'experts ofereix un servei constant. Els clients poden contactar per telèfon per resoldre els seus dubtes a través d'un expert que gestiona la seva consulta de manera ràpida i eficaç.

Catalanhost ofereix un excel·lent hosting per a webs.