Hosting, Dominis, Web, SEO, SEM, ebusiness, ecommerce… 


Canvia el teu enfocament sobre innovació i presència online. Beneficia’t de la flexibilitat i l’escalabilitat de pagament per ús de solucions de presència online.

Catalanhost va camí de ser competidor mundial en gestió de Hosting i Cloud Computing i és líder en manera de concebre la computació com un servei. Si vostè necessita una configuració complexa o un servidor dedicat, Microsoft o privat Cloud, Catalanhost té la solució de hosting per al seu negoci.

Amb Catalanhost vostè obté més que informàtica, també rep suport fanàtic, 24/7/365 dies la nostra promesa de servei al client d’anar millorant cada moment.

Catalanhost es dedica a Serveis de Marketing Online desde Serveis d´Allotjament de llocs webGestió Integral de Presència Online. Ens basem en les tecnologies més avançades per proporcionar espais tant en Servidors Compartits com en Servidors Dedicats. Els nostres clients també allotgen els seus negocis i els negocis dels seus clients a través de la Gestió Integral de Dominis.

Catalanhost ofereix Hosting d’alta qualitat. Oferim serveis per Revenedors d´Allotjament Web i Solucions E-Commerce per als nostres clients. Els nostres clients obtenen una alta qualitat de connexions, solucions d’allotjament adaptades a les seves necessitats i gran potencial de desenvolupament i creixement amb la Formació i Cursos que impartim a les nostres instal·lacions o a les empreses. Catalanhost és sinònim de qualitat global. Administrem, configurem i gestionem productes concebuts per al nivell més alt possible.

Catalanhost representa la fidelitat amb uns serveis basats en la confiança i en els resultats. Els nostres clients són una excel·lent demostració del rendiment de les nostres solucions. Catalanhost ofereix solucions sostenibles al hosting per llocs web.

Treballem amb experts disponibles per Catalunya trucant al +34 665 61 64 61

info@catalanhost.com